Prijzen Contact              
Calqi

Bespaar tijd en geld

Calqi is het meest complete boekhoudpakket voor ZZP’ers. Je maakt offertes, houd je uren bij en je maakt, mailt en herinnert facturen. Je houdt alle inkomsten en uitgaven bij via de unieke Bank Organizer. Door de gebruiksvriendelijkheid van Calqi kunt je het nu makkelijk zelf doen. Dit bespaart je tijd en voorkomt dat je geld moet uitgeven om het te laten doen.

Professionele begeleiding

Met Calqi wordt het heel makkelijk en (bijna) leuk om je administratie te doen. Onze professionals begeleiden je van het maken van je eigen persoonlijke factuur tot aan de aangifte omzetbelasting. Wij controleren je administratie, stellen daarna de jaarrekening samen en verzorgen je aangifte inkomstenbelasting.

Inzicht en rust

Met Calqi is de financiële administratie op orde. In je dashboard zie je exact alle gemaakte uren en openstaande facturen. Alle bonnetjes scan je in en heb je daarna niet meer nodig. Je hebt continu inzicht in jouw financiële situatie. En wij houden alle belastingdeadlines voor je bij. Dus weg met de stress en onoverzichtelijke bonnetjes en lastige administratie.

Hoe werkt het?

Opstarten administratie

Beginnen is soms lastig en te vaak moet je het zelf uitzoeken. Bij Calqi leggen we alles persoonlijk uit en richten je hele administratie in. Samen met jou maken we je facturen aan en leggen alle modules stap voor stap uit.

Maken offertes en bijhouden uren

Je gaat uren maken of opdrachten binnen proberen te halen. Offertes stel je op in jouw eigen stijl en mail je direct. Uren houd je heel gemakkelijk bij per dag, per klant en per project.

Facturen, herinneringen en inkoopbonnen

Vanuit je uren of offertes kan je direct facturen aanmaken en mailen. Wordt er niet op tijd betaald? Stuur heel simpel een herinnering. Ook je bonnetjes stress is weg door het digitaal uploaden.

Banktransacties verwerken

Dit is het belangrijkste deel van je administratie. Zijn alle facturen binnengekomen en alle inkoopbonnen betaald? In Calqi verwerk je dit heel makkelijk met onze unieke drag-and-drop methode.

BTW aangifte, jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting

De professionals van Calqi controleren jouw administratie. Elk kwartaal krijg je van Calqi een bericht en een overzicht van de aangifte omzetbelasting. Wij stellen je jaarrekening samen en verzorgen de aangifte(n) inkomstenbelasting.

Heb je nog vragen? Bel ons op 0229 - 24 15 12 of stuur een e-mail

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”
Joani Catsburg
Fysiotherapeute by Core Active
“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”
Wouter de Geringel
Freelance full-stack developer
“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”
Nick
Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen