Prijzen Contact              

Wat kost het?

Gratis

Met het gratis abonnement kan je alles van potentiele opdracht tot aan de factuur. Calqi helpt je zelfs een persoonlijke factuur en offerte lay-out te maken als je dat wilt. Je kan al je klanten en projecten bijhouden, offertes uitbrengen, je uren registreren en facturen maken en mailen.

Allemaal zonder beperkingen en geheel gratis

Starters

In dit pakket heb je alles geregeld. Net zo goed en makkelijk als bij het totaalabonnement. Je klanten, uren, offertes, inkoopbonnen en facturen hou je zelf bij. Met de handige bankorganizer verwerk je alle betalingen en krijg je periodiek een omzetbelasting overzicht met het financiële dashboard. Je aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij voor jou. Dit abonnement is voor alle ondernemers die niet aan het urencriterium van 1225 uur voldoen. Vooral voor starters zeer interessant om mee te beginnen.

Je hele boekhouding totaal geregeld voor € 25,- per maand.

Totaal

De naam van het totaal abonnement zegt het al. Alles is geregeld. Je klanten, uren, offertes, inkoopbonnen en facturen hou je zelf bij. Met de handige bankorganizer verwerk je alle betalingen en krijg je periodiek een omzetbelasting overzicht met het financiële dashboard. Je jaarrekening en aangifte(n) inkomstenbelasting worden samengesteld door Calqi.

Je hele boekhouding totaal geregeld voor € 699,- (of € 65,- per maand)

Gratis

Starter

Totaal

Persoonlijke opstart assistent
Financieel Dashboard
Klant- en projectregistratie
Offertes
Facturen
Inkoopfacturen en bonnetjes
Bankrekening organizer
BTW kwartaalaangifte
Jaarrekening
    Als winst uit onderneming
    Als resultaat uit overige werkzaamheden